Ons verhaal

Mirian & Nick

Experts in vakmanschap.

Een woordje van onszelf

Het bedrijf NVS-interieur werd in 2008 opgericht door Nick Vansonhoven. Na jaren passioneel keukens en maatkasten ontwerpen en produceren vonden we dat het tijd was om een stapje verder te gaan. Naast de artisanale houtbewerking kregen we veel verzoeken over de afwerking of aankleding na plaatsing.

Vanaf heden bieden wij zowel ons gekend maatwerk aan en kan u bij ons ook  terecht voor een volledig (re)styling van uw interieur. Wil je later nog extra items toevoegen aan je interieur dan verwijzen we je graag door naar onze NVS-boutique.

Onze specialisatie is gericht op de Franse landelijke woonstijl. Al passen we ook regelmatig een tikje stoerheid toe zodat de stijl een meer robuuste uitstraling krijgt.

We staan niet alleen in voor de inrichting van uw woning maar ook voor schilderwerken kan u bij ons terecht. De prachtige sobere tinten die in de landelijke stijl een gouden combinatie vormen zoeken wij samen met onze klanten uit. Heb je zelf een leuk idee of item gezien dan denken we graag met je mee hoe we dit kunnen integreren in jouw interieur.

Omdat we altijd persoonlijk te werk gaan komen we graag naar je toe met onze verschillende kleurstalen en materialen. Zo bepalen we de de juiste tinten en stijl van uw project.
 Graag introduceren we u ook in de verschillende schildersmethodes die van toepassing kunnen zijn zoals kalk- of betontechniek.

Dankzij een leuke en frisse mix van landelijke toetsen en zachte contrastkleuren creëren wij een leuke en gezellige plek waar iedereen thuis kan komen.

Mirian van Wees

  • Schilderen en behangen

  • Interieurinrichting

  • Stylingadvies

  • Project op maat

Als wederhelft van NVS staat zij in voor het onderdeel ‘interieur’.

Tijdens haar opleiding schilderen en decoratie werd al snel duidelijk dat ze ook een grote passie had voor restauratie en styling.

Als kind kribbelde ze niet altijd binnen de lijntjes maar stroomde er al verf door haar aderen. Gelukkig wist ze zich door de jaren heen te specialiseren en kan ze al talrijke projecten aan haar (schilder)-palmares toevoegen. In 2019 ging ze aan de slag als interieur- en stylingsexpert op grote vraag van haar klanten.

Nick Vansonhoven

  • Inbouwkasten, dressings, keukens

  • Binnenschrijnwerk

  • Meubels

  • Project op maat

Waar het bij ons écht om draait: “vakmanschap”!

Nick zet zich dan ook dagelijks in om zijn passie om te zetten in prachtige meubels op maat voor ieders smaak en interieur. Hij heeft de stiel met de paplepel meegekregen van zijn vader en kan nog dikwijls teruggrijpen naar bepaalde werkmethodieken. 

Een meubelmaker met een hart voor de ambacht, liefde voor hout en zijn klanten. NVS-Interieur: waar nauwkeurigheid, vakmanschap en ambacht centraal staan. Ontdek zelf de liefde en passie in elk van zijn handgemaakte stukken.

.table { width: 100%; margin-bottom: 1rem; color: #151714; }